turbio

Sound and Music - Recording on Location Larva Peruzzotti - Amsterdam

+31.649531811 larvaturbio@gmail.com

Larva Peruzzotti

Amsterdam

 

 

 

 

Sinds 1992 ben ik bezig met alle soort geluid en muziek projecten.

 Ik maak al jaren veldopnames (geluidsopname van buiten de studio). Klik op de foto om een selectie van deze geluiden te vinden. Sommige maken deel uit van mijn muziekproject.


Onder de naam Turbio werken Larva Peruzzotti (bas en veldopnames) en Jonathan Ramírez (drums) bij het realiseren van muziek. Dit zijn opgenomen improvisaties, die later worden gecombineerd met een aantal veldopnames. Als resultaat hoor je een mix van deze twee lagen: een rustige, vaak zich herhalende onderlaag van muziek (bas en drums), als ondersteuning van een rijk spectrum aan allerlei geluiden, zoals: fluitende vogels, passerende auto's, regen, spelende kinderen, klokkengelui, biddende mensen, zoemende insecten, geroezemoes op een markt enz. U kunt ons eerste album 'disco' op bandcamp of soundcloud beluisteren.


Als muziekliefhebber verzamel ik al jaren allerlei soorten muziek en geniet er enorm van om deze aan anderen te laten horen. Sinds ik in Amsterdam woon heb ik al gedraaid in De Buurvrouw, OT301, Kashmir Lounge, Roest, Siberië, De Balie, Mezrab, Café Belgique, ADM, Schuim, Klup X, Dokhuis Galerie...

voor rustige muziek kun je luisteren naar de Siesta Mixtape

voor partymuziek probeer Another Party Mixtape

hou je van niet-alledaagse muziek? luister naar de Secret Mixtape

als je klikt op de foto kun je nog andere keuzes maken


 Ik heb ook enkele jaar ervaring als ENG geluidtechnicus, musicus en regiseur bij TV en Filmopnames. Klik op de foto om mijn REEL te bekijken.