turbio

Sound and Music - Recording on Location Larva Peruzzotti - Amsterdam

+31.649531811 larvaturbio@gmail.com

Larva Peruzzotti

Amsterdam

 

 

 

 

 Ik ben gespecialiseerd in het maken van geluidsopnames op locatie. Het kan gaan om opnames van een concert of repetitie van een koor, een orkest, een kamermuziekensemble of een solo instrument. Daarbij is het een voordeel, dat ik zelf een ervaren musicus met technische kennis ben, passie voor muziek heb en professionele apparatuur gebruik.

 Een goede samenwerking tussen de musici, de locatie medewerkers en mijzelf is daarbij belangrijk om een zo'n hoog mogelijke kwaliteit te bereiken. Nadat de registratie is afgerond, bewerk ik de opname thuis en stuur het resultaat naar de musici.

 Een goed concert vraagt veel voorbereidingstijd en inspanning. En voor men het beseft, is het allemaal voorbij. Daarom is het de moeite waard om een opname te laten maken, zodat U steeds van Uw optreden kunt genieten. Een opname kan overal in het land gerealiseerd worden. Voor meer info kunt U contact met me opnemen.

 Apparatuur: TASCAM dr680mkII & DPA, SHURE en OKTAVA microfoons

Foto's: Larva Peruzzotti

Soms maak ik opnames voor de Concertzender, waar ik ook geluidstechnicus ben voor Het Pianoatelier en CZ Actueel.

Beluister naar die uitzendingen met opnames van Ensemble Gilles Binchois, Van Swieten Society, Steven Kamperman en Officium Ensemble...